Ca’di Pesa

Ca’di Pesa is een jonge en kleine wijngaard ontstaan in 2010 uit de passie van eigenaren Jonathan en Jessika voor Chianti Classico wijnen en de prachtige Conca d’Oro streek. De naam “Conca d’Oro” (letterlijk vertaald als “gouden bassin”) verwijst naar de eeuwenlange graanteelt die hier plaatsvond. Wanneer de zon op de graanvelden scheen, ontstond er een schitterende gouden gloed die het landschap verfraaide. Het landschap van Conca d’Oro wordt gekenmerkt door de vele Chianti DOC wijngaarden en olijfgaarden.

Met slechts 4 hectare grond behoort Ca’di Pesa tot de kleine wijnboeren in deze streek. Samen met de hulp van lokale experts Diego Ciugletti en Alessandro Gemin streven ze ernaar om de allerbeste Chianti-wijn te produceren die het unieke terroir van Conca d’Oro weerspiegelt. Jaarlijks worden er maximaal 9000 flessen geproduceerd, waardoor er veel aandacht is voor kwaliteit en ruimte om te experimenteren. Dit leidt tot verrassende smaakprofielen en krachtige wijnen met heerlijke aroma’s.

Ontdek de magie van Ca’di Pesa en geniet van de authentieke Chianti Classico-wijnen die het karakter van Conca d’Oro tot leven brengen!

Wijnen van Ca’di Pesa

 • Ca’di Pesa – Chianti Classico Riserva DOCG – 2017

  Sangiovese

   37,50
  Wijn bestellen
 • Ca’di Pesa – Chianti Classico DOCG – 2017

  Sangiovese, Colorino

   19,50
  Wijn bestellen
 • Ca’di Pesa – Rosso Toscano IGT – 2016

  Merlot, Cabernet

   47,50
  Wijn bestellen