Bedrijven

Op zoek naar een wijnproeverij, relatiegeschenk, cadeau voor de feestdagen of een goede fles voor de doorgewinterde wijnliefhebber? Van een houten kistje met een bijzondere wijn tot een compleet pakket met wat lekkers erbij. Gegarandeerd een succes.

Relatiegeschenken
Wijn is fijn om te ontvangen én om te geven! Een met zorg uitgekozen fles wijn in een mooi kistje met uw bedrijfslogo of een geschenkdoos, ingepakt met een mooi lint. Afhankelijk van uw budget stellen we samen een pakket samen dat perfect past bij uw wensen.

Zakelijke proeverijen en events
Tijdens een zakelijk event of bedrijfsuitje sta ik voor jullie klaar om iedereen te voorzien van mooie Italiaanse wijnen en mooie verhalen. Indien gewenst in combinatie met bite size hapjes of bijpassende kazen. Dit kan op jullie eigen locatie of een locatie die we samen uitkiezen.

Particuliere proeverijen
Voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, verjaardagen of andere gelegenheden waar wijn een rol speelt kun je mij ook boeken, op locatie of gewoon bij je thuis. Bereid je voor op een originele, leerzame en vooral gezellige middag/avond.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanvraag formulier

    Alle velden met een * zijn verplicht.