Wijnproeverijen op inschrijving

Silvinos organiseert enkele keren per jaar een open wijnproeverij bij toffe horeca hotspots in Breda en omgeving.

We laten je kennismaken met onze unieke wijnboeren en hun prachtige wijnen. Onze wijnproeverijen zijn laagdrempelig, leerzaam en worden gegeven in een sfeervolle setting. Genieten van goede wijn staat daarbij voorop. Wij presenteren onze exclusieve wijnen in combinatie met smaakvolle hapjes voor een optimale beleving. Want veel wijnen komen volgens ons pas écht tot hun recht als je ze combineert met de juiste ingrediënten.

Middels het aromawiel nemen we je mee in de wereld van wijn. We leren je op een ontspannen manier om aroma´s en smaken te herkennen en je maakt kennis met verschillende wijnstijlen. Geen moeilijk gedoe, wel interessante kennis en tips om mee naar huis te nemen. Iedereen is van harte welkom, mét of zonder wijnkennis.

Bij alle ticketaankopen, reserveringen en boekingen voor zowel de open als besloten proeverijen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Geplande wijnproeverijen

Hieronder vind je een overzicht van de geplande wijnproeverijen op open inschrijving:

Voorjaarsproeverij
zondag 21 april (Breda)

Wijn is er genoeg maar de plaatsen zijn beperkt. Wacht niet te lang met het bestellen van je kaartje. € 39,99 per persoon.

Meer informatie

Wick en Wine
zaterdagavond 30 november (Breskens)

Een gezellige en creatieve avond waarbij Feu de Mer, Amber’s Loods en Silvinos de handen ineen slaan. We verzorgen een volledige verzorgde avond met een workshop geurkaarsen maken in feestdagen thema in combinatie met een wijnproeverij.

Meer informatie

Wick en Wine
zaterdagmiddag 30 november (Breskens)

Een gezellige en creatieve middag waarbij Feu de Mer, Amber’s Loods en Silvinos de handen ineen slaan. We verzorgen een volledige verzorgde middag met een workshop geurkaarsen maken in feestdagen thema in combinatie met een wijnproeverij.

Meer informatie

Privé wijnproeverijen

Ben je op zoek naar een privé wijnproeverij voor een select gezelschap? Ook deze verzorgen wij. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiegelegenheid, vrijgezellenfeest of een ander event. Samen stemmen we je wensen af en bereiden wij een privé wijnproeverij voor die past bij jouw voorkeuren en wensen. Klik hier voor meer informatie.