Klantenservice

U kunt mij bereiken via het webformulier of door een e-mail te sturen naar info@silvinos.nl. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Hieronder vindt u informatie over de meest gestelde vragen:

Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar een (gepersonaliseerd) relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk? Neemt u dan contact op. Ik help u graag om uw relaties te verrassen en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Betalen
U kunt betalen via Ideal-betaling of bankcontact.

Verzenden
De verzendkosten bedragen €7,68 per bestelling. Bestelling verzonden binnen 1 werkdag.

Retourneren
Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u de flessen wijn ongeopend met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – en de originele verpakking aan Silvinos retour te sturen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig omgaan met de wijn en de verpakking. U kunt de wijn slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de wijn wenst te behouden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u vooraf een bedrag betaald heeft, zal Silvinos dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping aan u terugbetalen.